Joy Speltherapie contact

Neem vrijblijvend contact op!


Wat kost het?

Een eerste gesprek is zonder kosten, u kunt dan met mij kennismaken en al uw vragen stellen. Natuurlijk kunt u ook de spelkamer bekijken!

intakegesprek met ouder(s) €72,50

spelsessie €72,50

oudergesprek, gesprek met school of met een hulpverleningsorganisatie €72,50

Werkwijze:

Wanneer u contact opneemt maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Daarna kunt u in alle rust besluiten of u wilt starten met speltherapie voor uw kind.

Zo ja, dan volgt er een intakegesprek. Vervolgens zijn er dan, afhankelijk van de situatie, drie of vijf observatiesessies.

Vervolgens zullen er dan blokken van steeds 5 spelsessies zijn afgewisseld met oudergesprekken. In overleg bepalen we het traject.

Vergoedingen:

In sommige gevallen is het mogelijk om speltherapie vergoed te krijgen door uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering.. Bij elke zorgverzekeraar is de voorwaarde minimaal dat de speltherapeut ingeschreven staat in het beroepsregister van een erkende beroepsvereniging. Voor Speltherapie is dat de beroepsvereniging: NVVS (Nederlandse Vereniging voor Speltherapeuten). 

In deze link, opgesteld door de Nederlandse vereniging van Speltherapeuten, vindt u een overzicht van verzekeraars. Daarnaast is het handig om uw eigen zorgverzekeraar te raadplegen. De codes die u nodig heeft vindt u hieronder.

Privacy:

Het privacydocument kunt u hier doorlezen: privacypolicy.

Gegevens:

Bezoekadres Joy Speltherapie:
de praktijk bevindt zich in SBO De Horizon 
Monumentstraat 55
8102 AK Raalte

Gegevens speltherapeut:
Joyce Grimmerink, Registertherapeut BCZ®
joyce@joyspeltherapie.nl
telefoon: 0638059589

KVK nummer: 65433076
NVVS lidmaatschap nummer: L002057
AGB code praktijk: 90061311
AGB code therapeut: 90101801
RBCZ licentienummer: 171050R